top of page

Ons administratiekantoor is verhuisd

Bijgewerkt op: 25 aug. 2022

Ook wij groeien door en mede door de automatisering en digitalisering, is er minder behoefte aan archiefruimte en meer behoefte aan een fris, modern pand. Daarom verhuizen we vanaf september naar De Markt 121 in Krimpen aan de Lek.

Publiceer eerst uw site en log vervolgens direct in op uw gepubliceerde website via een computer of mobiel apparaat. Zorg dat u inlogt met uw Wix-account, zodat u als admin op uw blog bent ingelogd.


U kunt vanaf uw gepubliceerde website uw blog beheren en berichten plaatsen. Log gewoon in op de blog met uw Wix-account.


Nu bent u klaar om berichten te schrijven, te bewerken en te beheren. Klik gewoon op 'Bericht maken' en vervolgens op 'Publiceren'. Dat is alles. Nu kunnen al uw lezers het zien. U kunt bovendien ook de reacties op berichten beheren - bekijk wat mensen zeggen, vind reacties leuk of verwijder ze, en meer. Als u bezig bent met een bericht en later terug wilt komen, sla het dan op als concept. U kunt het dan op elk moment publiceren via 'Mijn profiel' > 'Concepten'.


Comments


bottom of page