top of page

Frisse nieuwe start voor ons administratiekantoor

Bijgewerkt op: 26 aug. 2022


Administratiekantoor Van Vugt in Krimpen aan de Lek gaat een nieuwe toekomst in onder de vleugels van de Oculus groep. Fred Frietman en Jacqueline van der Laan-Van Vugt zijn trots dit nieuws wereldkundig te kunnen maken.


Fred: “Op 1 april 2022 hebben we het 25-jarig jubileum gevierd van VOF Administratiekantoor P. van Vugt. We zijn trots op het feit dat we het bedrijf hebben voortgezet nadat de ouders van Jacqueline het kantoor op 25 april 1977 zijn begonnen. In totaal bestaat het bedrijf nu dus ruim 45 jaar. Uiteraard willen we ook bij de tijd blijven en de continuïteit van het kantoor op lange termijn waarborgen. Daarom zijn we per 1 juli van dit jaar een samenwerking aangegaan met de Oculus Groep.”


Binnen dit verband zijn een zevental advieskantoren in Zuid-West Nederland vertegenwoordigd. Dat biedt volgens Jacqueline nieuwe kansen. “De Oculus Groep heeft een goede naam, met deskundige medewerkers die oog hebben voor de zaak, maar zeker ook voor de klant. Persoonlijk en laagdrempelig contact is het uitgangspunt bij Oculus en dat sluit naadloos aan bij de visie van ons kantoor.”


“Ons huidige team zal niet veranderen, maar we krijgen wel de nodige ondersteuning”, vult Fred aan. “Dat geeft ons ruimte om de dienstverlening op allerlei gebied te versterken en uit te breiden. Uiteraard verandert er ook niets aan onze bedrijfsvisie. We zijn mensen en we werken met mensen. Geen strakke pakken-mentaliteit, maar laagdrempelig en persoonlijk. Wij letten niet alleen op de zakelijke aspecten, maar overzien het geheel. Hierdoor zijn we als geen ander in staat om de klant te adviseren en te ontzorgen.”


Om de nieuwe fase te benadrukken gaat het kantoor verder onder de naam Frietman & van Vugt bedrijfsadvisering. FFBoekhouden blijft een onderdeel hiervan.


Comments


bottom of page